Header Ads

Black Friday la Sephora în 2021 - pagină specială

Magazinul online Sephora, care vinde parfumuri originale, produse pentru machiaj, îngrijire ten, păr și altele, a creat o pagină specială pentru evenimentul Black Friday din 2021, unde dă mai multe detalii despre data, durata și produsele care vor intra la reducere în ziua de Black Friday.



Detaliile despre Black Friday din pagina magazinului Sephora sunt însă destul de vagi, precizându-se că evenimentul va avea loc în luna noiembrie 2021 și că va fi o săptămână de reduceri în plus. Nu se precizează dacă săptămâna cu reduceri de Black Friday va fi înainte sau după data când toate magazinele online, inclusiv Emag, vor organiza evenimentul.

Așa cum am scris într-un articol pe site, Emag și implicit toate magazinele online din țară, vor organiza Black Friday 2021 pe data de 12 noiembrie. Suntem siguri că și magazinul de parfumuri Sephora se va alinia la start în aceeași zi.

Iată câteva detalii din pagina specială creată de magazin și dedicată evenimentului Black Friday din 2021.

Black Friday Sephora 2021
Black Friday a revenit! Anul acesta va avea loc in luna noiembrie. Black Friday este o traditie pe care am imprumutat-o de la Statele Unite si nu ne mai saturam de ea! Este momentul in care ne distram si gasim multe reduceri de Black Friday incredibile. In special la Sephora! Ai auzit corect - Black Friday Sephora 2021 promite sa fie inca o saptamana memorabila, cu o multime de promotii la parfumurile tale preferate si produsele de ingrijire de renume, respectiv la brandurile renumite de machiaj si accesorii. Te-ai pregatit sa gasești oferte de Black Friday la makeup si nu numai? Te asteptam in curând, in magazine si online la www.sephora.ro!

Apoi Sephora ne îndeamnă să ne abonăm la newsletter pentru a nu pierde data de lansare a evenimentului.

NU PIERDE OFERTELE BRACK FRIDAY SEPHORA 2021!

Iti putem spune de acum ca Black Friday 2021 va include promotii la brandurile emblematice si reduceri la produse disponibile exclusiv la Sephora. Atentie insa, stocurile sunt limitate! Nu pierde ocazia! Trimite-ne adresa ta de e-mail si te vom tine la curent cu data „lansarii” Black Friday!

Deoarece, după Black Friday ne îndreptăm cu pași repezi spre Sf. Andrei, Sf. Nicolae și apoi spre sărbătorile de iarnă, mai găsim pe pagina Sephora și trei categorii de idei de cadouri pentru el sau ea.

Idei de cadouri Parfumerie

Idei de cadouri Machiaj

Idei de cadouri Îngrijire

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();