Header Ads

A început Black Friday 2019 la Fashion Days

Azi 13 noiembrie 2019, magazinul online Fashion Days a început campania cu reduceri de Black Friday 2019. Deși site-ul mamă EMAG.ro a anunțat că va organiza Vinerea neagră pe 15 noiembrie, pentru Fashion Days a ales să înceapă reducerile cu două zile înainte.

Magazinul Fashion Days aduce în promoția de Black Friday, reduceri de până la 80% la îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați, fete și băieți, precum și reduceri la ceasuri și alte accesorii care se pot purta. Ca accesorii amintim: bijuterii, rucsacuri, portofele, curele, pălării, ochelari de soare, genți, produse cosmetice și altele.

De Black Friday 2019, magazinul Fashion Days îți oferă posibilitatea de a câștiga unul din cele 40 de vouchere a câte 1000 de lei, dacă cumperi cu cardul tu Mastercard.

Campania cu reduceri de Black Friday, se va desfășura în magazinul online Fashion Days.ro în perioada 13 - 15 noiembrie, iar produsele cu reduceri de până la 80%, vor fi valabile în limita stocurilor disponibile.





Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();