Header Ads

Cand este Black Friday Romania in 2018

Desi magazinele online din Romania au reduceri si promotii pe tot timpul anului si cumparatorii profita din prin de ele, evenimentul Black Friday 2018 aduce totuși cele mai mari discounturi din an si sunt asteptate cu nerabdare de majoritatea românilor.




Inceput in noiembrie 2011, evenimentul Black Friday a prins imediat la noi si desi nu se tine ca in America in ultima zi de Vineri din Noiembrie, se organizeaza totusi in luna Noiembrie. Adus in țară de catre magazinul online EMAG.ro, Black Friday a fost imediat adoptat de catre toate magazinele online dar si de catre cele din offline.

Cand este Black Friday 2018 in Romania
Ca in fiecare an, magazinul EMAG.ro fixeaza data, dar unele dintre ele precum Altex.ro, Flanco sau Evomag.ro incep mai devreme si de obicei pe 1 noiembrie.

Emag.ro a anuntat ca va organiza evenimentul Black Friday 2018 pe data de 16 noiembrie si suntem siguri ca si majoritatea magazinelor il vor tot in aceiasi zi, la fel ca in fiecare an.

Deci ca sa rezumam, Black Friday 2018 se va organiza vineri 16 noiembrie, incepand de dimineata la Emag.ro si de la 12 noaptea in celelalte magazine.

Vedeti lista cu magazinele participante la Black Friday.

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();