Header Ads

Black Friday la EMAG in 2018

Magazinul online EMAG da tonul reducerilor de Black Friday in fiecare an si stabileste de unul singur care este data la care se va desfasura evenimentul care aduce cele mai mai mari reduceri si promotii ale anului. EMAG.ro a stabilit data Black Friday si pentru anul 2018 si aceasta este ziua de vineri 16 noiembrie.



Vedeți când va fi Black Friday la Emag în 2021

Magazinul a anunțat data la care va organiza EMAG Black Friday 2019.

EMAG Black Friday 2018 pe data de 16 noiembrie

In fiecare an, Emag.ro a organizat Black Friday in penultima zi de vineri din noiembrie, insa pentru anul 2018, magazinul a anuntat ca va devansa data cu o saptamana pentru a reusi sa livreze toate coletele în țară până la începutul vacanței 30 noiembrie – 1 decembrie.

Seful eMAG a anuntat ca in 2018 sunt aproape 13.000 de magazine care isi vand marfa prin platforma EMAG si aici amintim PC Garage, Flanco, Altex și Fashion Days. El estimeaza ca vor fi peste 3 milioane de produse vandute la reducere de Black Friday prin intermediul magazinul, produse care cumulate depasesc 1 miliard de euro.

Iata ce spune pagina evenimentului de pe site-ul EMAG.ro
Black Friday la eMAG are loc in luna noiembrie a fiecarui an, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri pregatite special pentru aceasta zi, cunoscuta si drept Vinerea Neagra.

Printre produsele care se regasesc in oferta de Black Friday in Romania se numara televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion si articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, mobila, jucarii si anvelope.

Black Friday la eMAG inseamna si reduceri de la partenerii din Marketplace.

Ca sa te conectezi la ofertele Black Friday 2018, aboneaza-te la newsletter-ul eMAG si vei fi la curent cu toate noutatile, reducerile si produsele vedeta din cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului.

De Black Friday, magazinul EMAG recomanda sa fii logat in contul tau in dimineata de vineri 16 noiembrie 2018 si sa ai toate datele completate.

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();