Header Ads

EMAG prezinta ghidul de cumparaturi pentru Black Friday 2018

Magazinul online EMAG.ro vine cu prima informatie oficiala despre Black Friday 2018 la EMAG si ne prezinta ghidul de cumparaturi pentru ziua cu cele mai multe reduceri ale anului 2018.

Emag ne spune si despre posibilitatea de a face cumparaturi relaxate cu plata in rate si anul acesta de Black Friday EMAG puteti cumpara produse cu pana la 60 de rate fara dobanda prin cardul EMAG, card Avantaj, card ING, de la Banca transilvania, Alpha Bank si altele.

Vedeți când va fi Black Friday la Emag în 2021

O alta surpriza despre Black Friday la EMAG.ro este concursul prin care puteti castiga o masina Mercedes-Benz GLC 250 Coupe daca aciti cumparaturile din Vinerea Neagra cu cardul tau Mastercard sau Maestro. Detalii AICI.

Magazinul a anunțat data la care va organiza EMAG Black Friday 2019.

Inainte de a va prezenta ghidul EMAG pentru cumparaturi de Black Friday 2018, va aratam categoriile de produse care vor avea reduceri si deasemenea, o parte din "brandurile remarcabile" cu " Preturi memorabile".


Iata ghidul EMAG Black Friday 2018

1. Pregateste lista cu produsele favorite

2. Asigura-te ca ai datele complete in cont

3. Instaleaza aplicatia eMAG si afli cand incepe Black Friday.

4. Cu cardul salvat cumperi imediat.

5. Continua cumparaturile si simte adrenalina in ziua cu cele mai multe reduceri din an!




Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();