Header Ads

Black Friday la Altex în 2021 - data de începere

Ca în fiecare an, magazinul online Altex, dar și magazinele offline din țară, pregătesc evenimentul cu reduceri și promoții Black Friday 2021. În online, Altex este al doilea magazin online după Emag.ro, și în fiecare an a venit cu reduceri aproape comparabile cu ale magazinului Emag. Ne așteptăm ca și în 2021, Altex să aibă reduceri mari, atât în online cât și în offline.





Când este Black Friday 2021 la Altex
În fiecare an, magazinul Altex a organizat reducerile de Vinerea Neagră în aceeași zi cu celelalte magazine online. Și cum în 2021, data de începere a Black Friday în România va fi cu siguranță 12 noiembrie, suntem siguri că și Altex va avea vârful reducerilor tot în aceeași zi.

Dar, așa cum am văzut în anii trecuți, magazinul Altex a furat startul evenimentului și a început Black Friday de la 1 noiembrie. Ba mai mult, în anii trecuți Black Friday la Altex a ținut o lună întreagă, adică de pe întâi și până pe 30 noiembrie. Deci, cu siguranță că cel mai mare magazin de electronice din offline, va organiza Black Friday în același mod.

Deocamdată, Altex nu a dat nicio informație despre data când va începe Black Friday sau reducerile și promoțiile care vor fi în magazin, dar pe măsură ce data de 12 noiembrie 2012 se apropie, vor veni cu un comunicat și atunci îl vom posta și noi aici pe site.

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();