Header Ads

Când este Black Friday la EMAG în 2021 - data când începe evenimentul Vinerea Neagră la Emag.ro

 Se apropie noiembrie 2021 și toată lumea se întreabă când va fi Black Friday la Emag, care este data de început a evenimentului cu reduceri și promoții la Emag! Sau când începe Vinerea Neagră în România, dar îndeosebi, când începe Black Friday la Emag.ro.


Vezi reducerile de Black Friday la EMAG
Nu avem încă nicio veste de la Emag în legătură cu data de începere a Black Friday, însă judecând logic, evenimentul va fi în noiembrie 2021 și uitându-ne la data din ceilalți ani, în care Emag a dat tonul la reduceri, deducem că și în 2021, Black Friday la Emag va fi în a doua zi de vine a lunii noiembrie.

Astfel, dacă prima zi de vineri din lună este 5, credem că data la care Emag va organiza Black Friday în 2021, va fi 12 noiembrie.

Cu siguranță, unele magazine online precum Altex sau Media Galaxy vor fura și anul acesta startul și vor face câte o lună de reduceri sub denumirea de Black Friday, suntem convinși că și ei vor avea cele mai bune reduceri tot pe 12 noiembrie, data la care Emag va da tonul la reducerile și promoțiile de Black Friday 2021.

În așteptarea evenimentului, vă lăsăm să vă faceți lista de cumpărături și de îndată ce vom avea știri oficiale de la cel mai mare magazin online din România, le vom pune cu siguranță aici.

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();