Header Ads

Black Friday 2019 în România - data la Emag și în alte magazine

Deși unele magazine online au început deja cu reducerile de Vinerea Neagră, magazinul EMAG.ro a anunțat ziua în care va organiza Black Friday în 2019 și ca în fiecare an, toate celelalte magazine mai mici din România se vor alinia la start la aceeași dată. Printre magazinele mari care au început deja să facă reduceri de Black Friday, este retailerul Flanco, care desfășoară evenimentul între 25 octombrie și 23 noiembrie 2019, timp de aproape o lună.

Vedeți când va fi Black Friday la Emag în 2021


Așa cum spuneam mai sus, EMAG.ro, cel mai mare magazin online din România, a anunțat ziua de vineri în care va organiza Black Friday 2019. EMAG a ales data de 15 noiembrie 2019 și anunță că va fi un an în care vor plusa din nou cu cât mai multe reduceri la toată gama de produse din magazin și vor încerca să reducă procentele prețurilor cât mai mult.

Magazinul Altex nu a făcut un anunț oficial legat de data la care va organiza Black Friday în 2019, deși are pe site o pagină specială dedicată evenimentului. Pagina conține un ghid care să te ajute să faci mai ușor cumpărături în ziua sau zilele cu reduceri și diverse alte informații despre Black Friday.
Între timp, Altex derulează între 24 și 31 octombrie, campania cu reduceri de până la 50% denumită SE DĂ TOT.

Flanco are pagina principală a site-ului schimbată și oferă reduceri de până la 80% la toată gama de produse electronice din magazin. Două televizoare care ne-au captat atenția din cauza prețurilor destul de bune sunt Samsung 50RU7102, 125 cm cu o reducere de 28%, poate fi cumpărat la prețul de 1.799 de lei și Samsung 50NU7092, 125 cm cu o reducere de 27%, poate fi cumpărat acum la prețul de 1.899 de lei.

Magazinul online de înbrăcăminte și încălțăminte Fashion Days.ro a început de azi 13 noiembrie, reducerile de Black Friday. Reducerile sunt de 80% la produse din toate categoriile din site.
Vedeți mai multe detalii aici, sau accesați direct reducerile pe site-ul FashionDays.ro.

Pe măsură ce vom avea informații și despre alte magazine online din Romania care organizează Black Friday în 2019, le vom posta aici pe site.

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();