Header Ads

EMAG Black Friday 2019 la EMAG.ro - Data și ora

Când este Black Friday România 2019 la eMAG. Data și ora de începere.
Magazinul online EMAG.ro va da tonul și în 2019 la reducerile de Black Friday. Prin pagina dedicată evenimentului, EMAG ne anunță data la care va organiza evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și reduceri din an, o zi cunoscută și drept Vinerea Neagră.
Black Friday 2019 la EMAG va fi pe data de 15 noiembrie 2019 și va începe ca în fiecare an, în jurul orei 7 dimineața.

Vedeți când va fi Black Friday la Emag în 2021


Printre produsele pe care EMAG le va scoate la reducere de Black Friday România 2019, se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulti și copii, mobilă, jucarii și anvelope.

Black Friday la eMAG înseamnă și reduceri de la partenerii din Marketplace, așa că peste 4000 de magazine online își vor vinde produsele în ziua de 15 noiembrie.

Ce trebuie să știi pentru Black Friday?
Tot în această pagină, magazinul EMAG oferă și un mic ghid prin care să poți să cumperi mai ușor produsele pe care ți le dorești. Magazinul îndeamnă ca în fiecare an instalarea aplicației EMAG, arătând mai jos că peste jumătate din cumpărături se fac de pe telefonul mobil iar pentru o plată mai ușoară se recomandă folosirea cardului.

- Este recomandat să ai aplicația eMAG actualizată cu cea mai recentă versiune disponibilă și toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate în contul tău de client.

- Pentru o plată extrem de rapidă a produselor dorite, iți poti salva cardul bancar în contul tău de client eMAG și astfel, de Black Friday, vei achita comenzile în deplină siguranță și foarte repede.

- Dupa plasarea comenzii, produsele selectate de tine sunt rezervate automat, iar livrarea se face în showroom, prin curier, la un oficiu postal sau în easybox.

- Dacă ai comandat un produs al unui partener eMAG Marketplace, acesta îți va livra comanda prin curier sau în easybox. Costul de livrare îți va fi comunicat înainte să finalizezi comanda.

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();