Header Ads

Reduceri de an nou la Altex - 2018

La inceputul anului 2018, magazinul online vine cu reduceri ca de Black Friday. Scoate la reducere produse din toate categoriile de eletronice precum: laptopuri, calculatoare, telefoane, tablete, televizoare, sisteme audio si aparatura foto si video si nu in ultimul rand, Altex face reduceri substantiale la produsele electrocasnice.

Nu avem o cifra oficiala cu reducerile in procente, insa am vazut in magazinul Altex, reduceri care ajung la 50% sau sau reduceri de pana la 1.490de lei.

Reducerea de 1490 de lei am vazut-o la sistemul IT Powered by ASUS MYRIA Digital 14, cu procesor Intel® Core™ i5-7400 pana la 3.5GHz frecventa, memorie RAM DDR4 de 8GB, hard disk de 1TB si placa video dedicata NVIDIA GeForce GTX 1060 cu memorie de 6GB.

Iata reducerile la principalele categorii de produse din magazinul online Altex.











Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();