Header Ads

Black Friday Winter la EVOMAG.ro 2018

Stim ca mai este mult pana la veritabilul eveniment Black Friday care in mod normal este in noiembrie, dar magazinul online EVOMAG s-a gandit sa faca un asa zis Winter Black Friday si sa vina cu reduceri de pana la 70% la toate categoriile de produse electronice din magazin.




Perioada campaniei cu reduceri Black Friday Winter se va desfasura in perioada 16 - 25 februarie si va avea reduceri in limita stocurilor disponibile.

Daca sunteti in cautarea unui produs electronic sau electrocasnic si doriti sa-l cumparati la reducere din magazinul Evomag, iata ce va sfatuieste magazinul.

Intrati in contul vostru de pe site-ul EVOMAG si conectacti-va in contul vostru daca aveti unul, sau creati-va un cont si aveti grija sa ramaneti conectat la el pana maine cand va incepe Black Friday.

Cautati-va produsele in magazinul Evomag si adaugati-le la favorite, pentru ca maine, in caz ca produsul dorit are reducerea pe care o doriti, sa-l puteti cumpara din cateva clicuri.

Iata si mailul primit de la magazin in legatura cu evenimentul Black Friday Winter.

Maine incepem campania Winter Black Friday, cu REDUCERI de pana la 70%. Perioada campaniei: 16.02 - 25.02.2018.
Este o campanie speciala (asa cum anunta si denumirea ei), in care o sa avem preturi speciale la multe produse. De exemplu, o sa avem:
- iPhone X, de 64GB, la 4.999 Lei.
Samsung Galaxy S8 la 2.699 Lei.
- Antivirus CADOU la orice procesor.
Televizor Samsung de 32", Smart TV, la 1.399 Lei.....si multe altele.

De asemenea, o sa avem oferte speciale pentru plata in rate:
- 18 rate fara dobanda prin Banca Transilvania: https://www.evomag.ro/Pagini/rate#BancaTransilvania

-  12 rate fara dobanda prin Card Avantaj: https://www.evomag.ro/Pagini/rate#CreditEuropeBank

- 10% extra-reducere prin Credius:
https://www.evomag.ro/Pagini/rate#Credius

Iar daca, clientii aleg finantarea prin TBI, o sa afle in maximum 10 minute daca au luat creditul sau nu: https://www.evomag.ro/Pagini/rate#TBI

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();