Header Ads

Mobile Days la Evomag - reduceri la telefoane si tablete

Magazinul online Evomag incepe anul cu promotia Mobile Days in care face reduceri de pana la 50% la telefoane mobile smartphone si la tablete. Promotia Evomag cuprinde reduceri la telefoane mobile de la firme precum Samsung, Apple iPhone, OnePlus, Sony, BlackBerry, LG, Asuss si altele si tablete de la: AllView, Huawei, Asus, Lenovo, Samsung si altele.

Pe langa cele doua categorii de produse mobile, Evomag include in promotie si accesorii pentru telefoane si tablete.

La categoria telefoane, ne-a sarit in ochi reducerea de 33% la telefonul BlackBerry DTEK60 cu procesor Quad-Core Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 cu frecventa2.1 GHz / 1.6 GHz, display IPS LCD capacitive touchscreen de 5.5 inch, memorie RAM de 4GB RAM si memorie intrna de 32GB Flash. Camera principala este de 21MP iar cea pentru selfie de 8 MP.

La categoria tablete, una dintre cele mai bune reduceri este la tableta Lenovo Tab 3 TB3-X70L, Capacitive Touchscreen 10.1', Procesor Quad-Core 1.3 GHz, 2GB RAM, 32GB, 4G - care are pretul redus cu 14%.Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();