Header Ads

Black Days la Elefant - un altfel de Black Friday

Magazinul online Elefant a avut unele probleme cu site-ul, care nu a functionat prea bine in ziua de Black Friday si probabil că au rămas cu stocuri destul de mari. Ei vin acum si organizează reduceri de pana la 90%  la majoritatea categoriilor de produse din magazin sub denumirea de "Black Days - Reducerile continua".

Site-ul Elefant.ro este modificat ca in ziua de Black Friday oferind cumparatorului posibilitatea de a gasi mai usor produsul pe care doreste sa si-l cumpere. Oferta se deschide cu reduceri la Cosmetice  si cuprinde subcategoriile: machiaj, ten, corp, păr, seturi cadou, cosmetice barbati si copii.
Cea mai mare reducere din categoria cosmetice este de 69% la trusa de farduri Couture Colours.

Trecand la parfumuri pentru femei, vă recomandam reducerea de 76% la apa de toaletă Seductive Guess care costă acum 56 de lei.

La parfumuri pentru barbati ne-a sărit in ochi reducerea de 52% la apa de toaletă Pour Homme Soir Pour Homme Soir de la BVLGARI.

La ceasurile pentru femei va recomandam ceasul Akribos XXIV cu o reducere de 80% iar la barbati ceasul Akribos XXIV de asemenea cu reducere de 80%.

La genti de damă avem pentru dumneavoastră o geantă de la Francesca Moretti cu o reducere de 55%.

La categoria Electro & Home Deco vă recomandăm tocatorul Heinner HMC-600AC, 600W, Bol de sticla, 3 lame cu o reducere de 69% si aspiratorul fara sac Philips PowerPro Active FC9533/09, 1.7 l, Tub telescopic, 750 W cu o reducere de 52%.

Restul de reduceri le gasiti in magazinul online Elefant.
Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();