Header Ads

Black Friday Devreme la PC Garage - 1 noiembrie 2019

La fel ca și Altex.ro, magazinul online de aparatură IT și televizoare PC Garage.ro, începe evenimentul cu reduceri Black Friday 2019 de astăzi 1 noiembrie. Nu știm dacă va fi doar astăzi sau va dura până pe 15 noiembrie când Emag a anunțat ziua oficială de Black Friday, dar stim că PC Garage are niște reduceri destul de apetisante și dacă nu mai sunteți dispus să așteptați, puteți intra chiar acum în magazin pentru a vă cumpăra produsele dorite.


Altex.ro a început campania Black Friday de astăzi 1 noiembrie 2019 și face reduceri de până la 70%.




PC Garage a schimbat total fața site-ului și propune de Black Friday 2019 reduceri la laptopuri și software, la sisteme desktop și monitoare, la produse de gaming, componente pc, televizoare, telefoane, electrocasnice și altele.

În categoria Promoțiile zilei, de Black Friday 2019, magazinul online PC Garage înghesuie reduceri de până la 60% la cele mai populare produse de pe site.

Laptop și Soft aduce reduceri de până la 60% la laptopuri, softuri, coolere și rucsacuri.

Categoria Sisteme și Monitoare aduce reduceri la calculatoare cu diverse configurații și monitoare de toate mărimile și rezoluții.

Gaming vine cu reduceri la mouse-uri, tastaturi, căști, scaune de birou, birouri de gaming, console, headseturi VR și ochelari de gaming.

Categoria Componente vine și ea cu reduceri de până la 30% la toată gama de componente necesare pentru asamblarea unui PC de calitate.

În categoria Mobile găsiți reduceri la telefoane, tablete, ceasuri smart, e-book readere, baterii externe și căști.

Categoria TV & Audio este și ea destul de cuprinzătoare și găsiți reduceri de Black Friday la televizoare LED, accesorii TV, casti și microfoane, boxe, Foto/Video și videoproiectoare.

Periferice și retelistică vine cu reduceri la mouseuri, tastaturi, routere, switch-uri, hard disk-uri externe, imprimante și multifuncționale și altele.

Categoria Electrocasnice vine cu reduceri de până la 70% la toată gama de electrocasnice mici pentru bucătărie.

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();