Header Ads

A început Black Friday la ALTEX 2019

Cu două săptămâni înainte de data la care Emag.ro a anunțat că va organiza Black Friday, magazinul online Altex a început cu reducerile de Vinerea Neagră în prima zi de vineri a lunii noiembrie 2019. O campanie de reduceri record care va dura de pe 1 noiembrie până pe 4 decembrie.





ALTEX.ro de Black Friday 2019 a scos la reducere produse din toate categoriile prezente în site și aici amintim: laptopuri, sisteme desktop, televizoare, telefoane, tablete, electrocasnice mari și mici, produse beauty și cosmetice, auto și vehicule electrice, produse pentru bebeluși, articole de bricolaj pentru casă și grădină și nu în ultimul rând, produse de voiaj, băuturi și papetărie.

Oferta cu reduceri de Black Friday a magazinului Altex este foarte vastă, dar vă putem indica câteva care ne-au sărit în ochi la prima vedere.

Televizorul SAMSUNG 50RU7102 LED Smart Ultra HD 4K, HDR, 125 cm are o reducere de 20% și poate fi cumpărat acum la prețul de 1.799 de lei.

Laptopul DELL Inspiron 3580, Intel Core i5-8265U pana la 3.9GHz, 15.6" Full HD, 8GB, SSD 256GB, AMD Radeon 520 2GB, are o rducere de 800 de lei și poate fi cumpărat la prețul de 2.199 de lei.

Telefonul SAMSUNG Galaxy S10 Plus, 128GB, 8GB RAM, Dual SIM, are o reducere de 400 de lei și poate fi cumpărat la prețul de 2.991 de lei.

Dar iată toate categoriile mari de produse care au reducere de Black Friday 2019 în magazinul online Altex.
Laptop - Desktop - IT
Telefoane - Tablete
TV - AV - Gaming
Electrocasnice mari - Home
Electrocasnice mici - Menaj
Beauty - Cosmetice
Auto - Vehicule electrice
Baby
Casa - Gradina - Bricolaj
Voiaj - Bauturi - Papetarie

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();