Header Ads

Black Friday 2017 la EMAG

Ca si in anii trecuti, magazinul online Emag.ro dă tonul evenimentului si stabileste data cand este Black Friday România. In 2017 tot acelasi magazin a stabilit cand se vor face reducerile de Black Friday iar celelalte magazine s-au aliniat, desi unele au inceput mai devreme iar altele vor continua si in weekendul respectiv.

Vedeți când va fi Black Friday la Emag în 2021

Magazinul a anunțat data la care va organiza EMAG Black Friday 2019.

Asadar, ca si anul trecut, EMAG va reduce preturile pentru Black Friday pe 17 noiembrie 2017 incepand de dimineață la ora 7 sau 8, adică in penultima zi de vineri din luna noiembrie. Din nou, ca si anul trecut, magazinul a anuntat reduceri de pana la 70% la produse electronice precum: televizoare 4K si Full HD, console de gaming, laptopuri, calculatoare si monitoare, telefoane mobile - smartphone-uri - si tablete, aparatura foto, video si audio si aparatura electrocasnica mare si mică.

Emag.ro recomanda să intrati pe site si sa vă logati in contul vostru pentru a putea comanda mai usor. Recomandă să va alegeti din timp produsele pe care doriti să le cumparati si să le salvati la favorite pentru a le putea gasi mai usor si etapele de finalizare ale comenzii să se faca cat mai repede.

EMAG este cel mai mare magazin online din tara si deja pe langa produsele electronice si IT&C si-a completat rafturile cu produse din toate categoriile si enumeram cateva:
Fashion - imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii
Ingrijire personala
Cărți, birotica si cadouri
Produse pentru casă, bricolaj si petshop
Auto, moto si RCA
Supermarket - unde se vand produse din categoaria alimentare

In plus, sute de alte magazine isi vand marfa prin intermediul site-ului Emag si aici amintim doar două nume mari: Flanco.ro si QuickMobile.ro

Deci, asa cum spuneam mai sus, Black Friday România la Emag se va ține pe data de 17 noiembrie 2017.

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();