Header Ads

Vonmag.ro anunță reducerile de Black Friday 2019

Pe site-ul magazinului online Vonmag care este specializat în vânzarea de echipamente de securitate și supraveghere, au apărut informații legate de reducerile pe care le vor face de Black Friday 2019. Campania cu reduceri de Vinerea Neagră, va începe pe 15 noiembrie 2019 la ora 00:00 și probabil că va ține toată ziua de Vineri, până la 12 noaptea.


Magazinul Vonmag.ro anunță că vor avea de Black Friday cele mai mici prețuri din 2019 la produse din categoria automatizări de porți, camere de supraveghere, termostate smart, videointerfoane și produse de control acces.

Dar pentru mai multe detalii, citiți mai jos ce scrie pe pagina dedicată Black Friday 2019 din site-ul Vonmag.ro sau accesează direct magazinul Vonmag.





Black Friday la automatizari de porti
Vom avea cele mai mici preturi din 2019 la cele mai cautate automatizari pentru porti. Daca ai nevoie de o automatizare pentru porti batante sau pentru o poarta culisanta, iti recomandam sa astepti oferta noastra de Black Friday.

Black Friday la camere de supraveghere
La categoria supraveghere video, vom avea super promotii la camere de supraveghere si DVR-uri de top. Fie ca intentionezi sa cumperi de Black Friday doar o camera de supraveghere IP sau un sistem complet de supraveghere video, le vei regasi in oferta Black Friday 2019!

Black Friday la termostate smart
Da, ai citit bine, vom avea termostate inteligente in oferta de Black Friday. Practic, vei putea sa controlezi temperatura de pe telefon iar daca activezi geolocatia termostatul va scadea automat temperatura cand pleci de acasa si o va creste cand revii. Termostatele sunt wireless si analizeaza inclusiv nivelul de umiditate pentru a-ti asigura confortul dorit.

Black Friday la videointerfoane si control acces
Vom avea videointerfoane si sisteme de control acces in oferta de Black Friday.

In concluzie, produsele din oferta de Black Friday vor avea cele mai mici preturi din 2019!


Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();