Header Ads

Fashion Days isi anunta intrarea in Black Friday 2018

Fashion Days, unul dintre cele mai mari magazine online de fashion din Romania isi anunta intrarea in evenimentul Black Friday 2018 si o va face din seara de joi 15 noiembrie si mai devreme in aplicatia de mobil. Magazinul ne anunta si ca vor avea cel mai mare stoc dedicat de produse Black Friday de până acum și achiziții exclusive: genți Coach, Kate Spade, bijuterii cu diamante Dhamont si altele.

Preluat de Emag.RO in urma cu cativa ani, magazinul Fashion Days s-a dezvoltat rapid ajungand unul din cei mai importanti seleri pe partea de fashion. De Black Friday se vor folosi de resursele EMAG in ceea ce tine de returul produselor. Vor oferi retur gratuit in orice Oficiu Poștal din România și în showroom-urile eMAG.





O parte din cominicatul de presa dat de magazin zice asa:
Cel mai mare fashion sale al anului, Black Friday, începe la Fashion Days pe 15 noiembrie, seara. Pasionații de fashion dau startul celor mai intense 36 de ore din 2018. Fashion Days dispune de un stoc de produse cu 50% mai mare decât cel de anul trecut, cel mai mare inclus în oferta de Black Friday de până acum: peste 1,5 milioane articole vestimentare, încălțăminte, accesorii, cosmetice sau home&deco, cu discounturi ce vor ajunge până la 90%.

Tot in comunicat gasim si declaratia General Managerului Fashion Days, Robert Berza care declara:
„Black Friday crește de la ediție la ediție și noi odată cu el. Anul acesta am pregătit cea mai mare ofertă de până acum și clienții au ocazia perfectă de a a-și alege ținute complete, de la o diversitate mare de branduri. În plus, am negociat o gamă largă de produse unice, special pentru acest eveniment”

„În premieră, de acest Black Friday, clienții vor putea returna orice comandă la Oficiile Poștale de pe întreg teritoriul țării și în showroom-urile eMAG - unde își vor primi banii pe loc”, continuă Robert Berza.

In 2018, Fashion Days va incepe Black Friday in seara de 15 noiembrie an aplicatia de mobil, unde clienții pot începe cumpărăturile mai devreme. La scurt timp, întreaga ofertă va fi disponibilă și pe fashiondays.ro.


Ca si in anii trecuti, magazinul Fashion Days le va oferi pasionaților de fashion branduri noi, cum ar fi: Coach, Kate Spade, Dhamont, Dr. Martens, Koton. Acestea se alătură unuia dintre cele mai extinse portofolii din România, de peste 400 de branduri, precum: Nike, Guess, Fossil, Desigual, Puma, Esprit, Geox, Diesel, Pepe Jeans, Tissot, Trespass, Levi’s, Napapijri, US Polo, Michael Kors, Love Moschino, Emporio Armani.

Magazinul ne mai spune in comunicat ca obiceiurile de consum ale clienților Fashion Days România arată că majoritatea preferă ora 22:00 pentru a comanda articolele vestimentare dorite, motiv pentru care evenimentul începe cu o seara înainte, respectiv 15 noiembrie.
„Peste 60% dintre comenzi vin de pe un dispozitiv mobil, cu câteva ore înainte de miezul nopții. Sunt cifre care ne arată că decizia de a da startul reducerilor mai devreme este în concordanță cu dorințele și obiceiurile clienților noștri. Ne dorim să se simtă cât mai confortabil în timp ce se bucură de acest eveniment, așteptat, de către unii dintre ei, întreg anul”, continuă Robert Berza



Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();