Header Ads

Black Friday 2017 in magazinul Altex

Magazinul online Altex a anuntat astazi ca va face reduceri de Black Friday pe site-ul magazin WWW.ALTEX.RO.  Reducerile dedicate evenimentului Black Friday 2017 vor incepe maine 16 noiembrie si vor fi reduceri de pana la 80% la produsele din magazin.

Cand este Black Friday la Atex? Incepe maine dimineata la prima ora - joi 16 noiembrie 2017.



Altex recomanda sa intrati pe WWW.ALTEX.RO chiar de maine pentru ca Black Friday va incepe cu cele mai tari reduceri si vor continua asa in fiecare zi, insa in limita stocurilor disponibile.

Magazinul recomanda sa intrati pe site si sa va creati un cont daca nu aveti sau sa va logati in contul existent pentru a nu pierde timp cand faceti comanda. Aveti grija ca datele personale si cele de livrare sa fie completate corect.

Recomanda sa va cautati in magazinul Altex produsele pe care doriti sa le cumparati de Black Friday si sa le adaugati la Wishlist. Intrati apoi in sectiunea Wishlist din contul vostru si adaugati la bookmark in browser adresa URL.

Verifica in ofertele de finatare, ce carduri merg pentru a cumpara online in rate fara dobanda.

Cateva reduceri pe care Altex le va face maine de Black Friday

Pana la 1.800 de lei reducere la laptopuri.

Pana la 2.300 de lei reducere la televizoare de toate diagonalele.

Pana la 700 de lei reducere la telefoane smartphone.

Pana la 80% reducere la produsele de ingrijire personala.

Pana la 60% reducere la esspresoare de cafea.



Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();