Header Ads

Black Friday 2017 continua la Originals

Desi Black Friday 2017 a fost vineri 17 noiembrie, multe magazine care nu si-au epuizat stocurile facute special pentru acest eveniment continua sa faca reduceri substantiale si in weekend. Este cazul si celui mai mare magazin online din tara care vinde incaltaminte si imbracaminte sport de firma, Originals.ro, acesta continuând Black Friday si in weekend.

Originals inca are reduceri de Black Friday la ghete sport Nike, la incaltaminte sport Adidas, la ghete si adidasi Puma, la ghete Skechers, la tenesi si adidasi de la Le Coq Sportif, la adidasi de la firma Pepe Jeans si la incaltaminte de la multe alte branduri de top.

Dar sa le luam pe rand pe cele mai importante reduceri de Black Friday prelungit din magazinul Originals

Reduceri la adidasi Nike
In pagina cu promotii gasiti pe langa adidasi si pantaloni si bluze, colanti pentru femei, geci si tricouri, caciuli, sepci si rucsacuri, toate de la celebra firma Nke.

Reducerile la incaltaminte sport Adidas
Si in pagina aceasta gasiti si alte articole de imbracaminte la pret redus de la Firma Adidas. Reducerile se adreseaza atat barbatilor cat si femeilor.

Reduceri adidasi Puma
In pagina gasiti reuceri de pana la 200 de lei la articole Puma.

Reduceri Le Coq Sportif
Originals pune in aceasta pagina reduceri la tenesi, sneakersi, geci si adidasi de la celebra firma franceza Le Coq Sportif.


Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();