Header Ads

Magazinul ELEFANT a inceput pregatirile de Black Friday 2018

Cu 6 zile inainte de evenimentul Black Friday 2018, magazinul ELEFANT vine cu o promotie care pregateste clientii de adevaratul Black Friday. Sub denumirea "Pregatiri de Black Friday", magazinul online Elefant vine cu reduceri substantiale la toate categoriile de produse de pe site.

A pregatit o pagina speciala care arata ca cea de Black Friday si a indesat in ea reduceri de pana la la 75% la produse precum parfumuri, cosmetice, ceasuri, bijuterii, carti, jucarii, produse electronice, produse pentru asa si decoratiuni, produse pentru nutritie si produse pentru animale.

Magazinul ELEFANT organizeaza evenimentul cu reduceri "Black Friday Romania 2018" pe data de 16 noiembrie, atunci cand toate magazinele online romanesti se aliniaza la start, inclusiv EMAG.ro.

Iata categoriile de produse scoase la reducere in promotia "Pregatiri de Black Friday" de magazinul ELEFANT.

Parfumuri EA
Parfumuri EL
Cosmetice
Ceasuri si bijuterii
Genti si ochelari
Carte
Carte straina
Jucarii
Articole bebe
Electro
Home & Deco
Nutritie
PET




Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();