Header Ads

Iconicul.ro a inceput Black Friday 2018

Magazinul online de incaltaminte si imbracaminte pentru femei si barbati, Iconicul.ro a inceput deja evenimentul cu reduceri de Black Friday si vor continua pana pe 31 noiembrie 2018.

Desi marile reduceri vor fi in ziua de 16 noiembrie, cand toate magazinele inclusiv EMAG.ro se vor alinia la startul Black Friday Romania 2018, magazinul onlie Iconicul vine cu niste reduceri destul de apetisante.

Incaltaminte Barbati
La incaltaminte pentru barbati, magazinul Iconicul scoate de Black Friday, reduceri la Ghete si Bocanci, Pantofi Eleganti, Pantofi Sport-Casual, Mocasini, Tenisi, Espadrilesi Incaltaminte Sportiva. Reducerile de preturi ajung si pana la 45%.

Incaltaminte Dama
Pentru femei, deasemenea Iconicul a redus preturile de Black la Pantofi Eleganti, Pantofi Sport Casual, Ghete si Bocanci, Cizme, Tenisisi Espadrile.

Imbracaminte Dama
Pentru femei, Iconicul a pregatit stocuri la produse precum Blugi, Pulovere, Sacouri, Tricouri Dama, Bluze, Camasi, Fuste, Rochii, Pantaloni lungi, Salopete, Geci, Jachete si Veste si Pantaloni scurti.

Imbracaminte Barbati
Si pentru barbati gama de reduceri se aplica la o gama destul de variata de produse: Hanorace, Bluze, Tricouri Barbati, Camasi, Pantaloni lungi si Pantaloni scurti.

Accesorii
In categoria accesorii gasiti reduceri la Accesorii Telefoane, Bentite, Brelocuri Puf Pompom, Esarfe si fulare, Genti, Lenjerie intima, Ochelari de soare, Rame de Ochelari, Rucsacuri Dama, Sepci, Caciuli, Palarii si Umbrele.

Magazinul online Iconicul.ro este printre putinele magazine din tara care accepta plata prin Paypal si o fac si in perioada de Black Friday 2018.







Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();