Header Ads

ITGalaxy intra in Black Friday 2018 Romania

Unul dintre cele mai ok magazine din Romania, ITGalaxy.ro se tine de eveniment si ne anunta ca va organiza Black Friday doar in ziua de 16 noiembrie 2018, asa cum este si normal. Cei la la ITGalaxy au pregatit oferte cu reduceri special pentru ziua de Black Friday si spun ca in aceasta zi iti poti achizitiona produsul pe care ti-l doresti la un pret imbatabil.




Magazinul ITGalaxy.ro ne ofera si cateva indicii legate de produsele care vor avea reduceri de preturi in ziua de Black Friday: Veti avea parte de reduceri senzationale de pana la 85% la televizoare, smartphones, laptopuri, monitoare, produse SMART, SSD-uri, tastaturi, electrocasnice, produse destinate ingrijirii personale, jucarii si articole pentru copii, incalzitoare corporale.

Iata si si cateva hint-uri despre produsele-vedeta ce se vor gasi la oferta:
Televizor 4K 124 cm la doar 999.99 Lei
Monitor LED 19 inch la doar 199.99 Lei
Robot de bucatarie la doar 199 Lei
SSD 120GB la doar 79.99 Lei
Antivirus Retail la doar 59.99 Lei


Iar pana vineri, va puteti arunca ochii pe reducerile actuale pe care ITGalaxy le are in magazin.

Black Friday 2018 la EMAG.ro

Vedeti detalii si despre Black Friday 2018la EMAG.

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();