Header Ads

EVOMAG a inceput runda 2 la reduceri de Black Friday 2018

Dupa ce a pornit reducerile de Black Friday 2018 la inceputul lui noiembrie, magazinul online EVOMAG vine cu a doua runda de reduceri dedicata acestui eveniment. Sub denumirea de : "Black Friday - Iesim invingatori si in runda 2", Evomag.ro vine cu reduceri de pana la 75% la toate categoriile de produse in perioada 9 - 15 noiembrie 2018.
Daca acum au reduceri de pana la 75%, suntem curiosi cu ce vor veni in ziua de 16 noiembrie, cand toate magazinele, inclusiv EMAG.ro va incepe Black Friday.

Vedeți când începe Black Friday România 2021

Primul lucru care ne sare in ochi pe pagina magazinului, este posibilitatea de a cumpara in 18 rate fara dobanda prin cardul bancii Transilvania.

Apoi vedem ca prima categorie care are reduceri de Black Friday este "Ingrijire Personala & Mama si Copilul" unde gasim reduceri de pana la 70% la aparate de ras electrice, aparate de tuns, uscatoare de par, ondulatoare epilatoare si multe altele.

A doua categorie cu reduceri este "Electrocasnicele". Aici magazinul a facut reduceri de pana la 65% atat la electrocasnice mici cat si la cele mari.

Reducerile de Black Friday 2018 continua cu categoria "Laptopuri, Desktop-uri & Monitoare" unde gasim reduceri de pana la 66% la laptopuri de la diverse firme producatoare, calculatoare si monitoare Full HD si 4K Ultra HD.

O alta categorie cautata de Black Friday este "Telefoane, Tablete & Gadget-uri". Magazinul aduce reduceri frumoase si aici si din totate care sunt, va spunem despre prima: Reducere de 29% la Telefon Mobil Samsung Galaxy A6 (2018), Procesor Octa-Core 1.6GHz.

Va aducem in atentie si categoria "Televizoare, Gaming, Video & Foto" unde gasiti reduceri de pana la 63% la televizoare, reduceri de pana la 80% la suporturi TV, reduceri de pana la 49% la boxe portabile si sisteme audio, reduceri de pana la 70% la camere video, reduceri de pana la 61% la console gaming si gamepad-uri si multe alte.





Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();