Header Ads

EMAG cumpara magazinul online Fashion Days

Emag, cel mai mare retailer online din Romania va prelua magazinul online Fashion Days, detinut de grupul sud-african Naspers care detine de asemenea si EMAG.

Astfel, EMAG isi trece in cont aproximativ opt milioane de utilizatori şi 200.000 de produse disponibile, de la peste 500 branduri internaţionale.
Printre brandurile care vor intra la EMAG amintim Raspberry, Lashez şi Nissa, Aldo, Guess sau Celio.

Tranzactia vine in urma introducerii in magazin a categoriei Fashion, categorie care astfel va deveni una din cele mai "bogate" in articole din tara.

Iulian Stanciu, acţionar şi director general la eMag a declarat: "Este un moment important în dezvoltarea eMAG (... ) ne dorim ca împreună să ne dezvoltăm mai repede în regiune".

Magazinul Fashion Days va ramane pentru o perioada ca si site separat, dar nu ar fi o mirare daca in viitor clientii magazinului vor fi directionati catre EMAG.

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();