Header Ads

WatchShop.ro anunta reduceri de pana la 90% de Black Friday 2018

WatchShop.ro - magazinul online de ceasuri pentru barbati, ceasuri pentru femei, bijuterii si cosmetice anunta reduceri de preturi de pana la 90% in ziua de Black Friday dar si in weekend, cand stocurile vor fi reinoite.

Magazinul WatchShop.ro va desfasura evenimentul Black Friday 2018 in data de vineri 16 noiembrie si va continua si pe 17 si 18 noiembrie. Duminica tot site-ul va avea un discount general.

Conceptul de Black Friday 2018 la WatchShop.ro va fi sub forma unui film, in cadrul caruia ruleaza promotii si reduceri de pana la 90%.  In "pauzele publicitare" ale filmului, vor fi incarcate promotii temporare (gen 1 ora) cu produse diferite si alte surprize - gen ceasuri la 1 leu. So... cine e pe faza, poate prinde oferte cu adevarat bune.

Nu uitati sa intrati pe site-ul WatchShop.ro si sa va faceti un cont, in cazul in care nu aveti, iar joi seara sa va logati si sa va alegeti produsele pe care doriti sa le cumparati.







Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();