Header Ads

Black Friday 2017 la PC Garage

Magazinul online PC Garage a trimis astazi mail cu anuntul oficial despre reducerile din evenimentul Black Friday 2017. PC Garage anunta ca vor fi reduceri mai mari decat in anii trecuti si ca Black Friday 2017 va avea loc pe 17 noiembrie 2017.

Cand va fi Black Friday 2017 la PC Garage? Vinerea Neagra va fi organizata de magazin pe 17 noiembrie incepand cu noaptea de joi spre vineri de la ora 00:00.

PC Garage ne spune ce trebuie sa facem pentru a cumpara produsele mai usor.
Intra in magazin si creiaza-ti un cont daca nu ai, sau logheaza-te in contul actual si ai grija sa ramai logat.

Alege-ti produsul sau produsele pe care vrei sa le cumperi de Black Friday si adauga-le in Wishlist. Intra in contul tau din magazin si acceseaza sectiunea Wishlist unde poti vedea produsele alese. Salveaza in browser la bookmark URL-ul paginii pentru a-ti gasi mai usor produsele dorite.

Ai grija ca datele personale si adresa de livrare sa fie corect completate pentru a nu fi probleme cu comanda. Eventual, daca vrei sa platesti cu cardul, in contul tau de pe PC Garage si introdu datele cardului, pentru ca in ziua de Black Friday comanda sa se efectueze din cateva clicuri.



Iata la ce produse reduce preturile magazinul online PC Garage in ziua de vineri de Black Friday 2017.



Daca doresti sa cumperi in rate fara dobande verifica ce carduri accepta magazinul. Clic pe poza.

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();