Header Ads

Cand este Black Friday 2017

Daca ar fi sa ne luam dupa americani, de unde a venit ideea, Black Friday ar trebui sa aiba loc in ultima zi de vineri a luni noiembrie din anul respectiv. In Romania aceasta traditie s-a tinut doar in primul an cand magazinul online Emag a venit cu ideea organizarii acestui eveniment si magazinele celelalte s-au aliat acestei idei.

Dupa un an, tot Emag.ro a fost capul de afis si in acel an au schimbat si data de organizare. Au organizat Black Friday in penultima zi de vineri din noiembrie si din nou celelalte magazine s-au aliniat.
Cu toate astea, au fost magazine online care au organizat evenimentul si dupa modelul american si au venit cu reduceri mari si in ultima zi de vineri.

Au fost ani cand unele magazine online au furat startul si au facut reduceri mari sub titulatura Black Friday cu o saptamana sau doua inainte de ziua oficială . Magazine precum Altex, Media Galaxy sau Flanco au redus preturile si in timpul anului invocand titluri precum Black Friday de primavara sau de vara.

In 2017 magazinul Flanco a inceput cu reducerile de pe 20 octombrie si continua si in prezent, comunicand ca vor tine preturile reduse pana in ziua oficiala cand vor reduce si mai mult preturile. Magazinul online cu incaltaminte si imbracaminte de firma, Originals.ro au inceput si ei tot pe 20 noiembrie si au venit cu ideea de Jocurile Black Friday. Promit si ei ca in ziua Z vor face reduceri mult mai mari.

EVOMAG, unul din cele mai mari magazine online de electronice si IT, au inceput reducerile de pe 1 noiembrie sub titlul "Black Friday KO din prima runda" iar de pe 7 noiembrie au inceput runda a doua de reduceri ce va tine pana pe 14. Ca in fiecare an Evomag s-a aliniat si la startul oficial si anul acesta nu vor face exceptie, anuntand ca vor reduce preturile cu pana la 80% in ziua de Black Friday.

Si acum ca să rezumăm, evenimentul Black Friday in 2017 se va organiza pe data de vineri 17 noiembrie, dată anunțată de toate magazinele, inclusiv Emag.

Ps: Ca si in ultimii ani, unele magazine au anuntat ca vor face reduceri tot weekendul iar altele ca vor tine Black Friday si pe 24 noiembrie 2017.

Pana la data cand va incepe Black Friday, vă invităm să vedeti pagina noastra de stiri despre eveniment si pe cea cu magazinele online care si-au anunțat participarea.

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.