Header Ads

Magazinul EMAG face 17 ani si face reduceri de 10 milioane de lei

Dupa ce a trecut evenimentul Black Friday, magazinele online au tot incercat sa vina cu promotii noi. Unul dintre ele este EMAG, care a avut reduceri de Ziua Nationala a Romaniei si acum vine cu o promotie prin care sa sarbatoreasca Ziua EMAG 2018.




Magazinul va organiza maine 4 decembrie 2018 evenimentul care aduce reduceri totale in valoare de 10 milioane de lei . Promotia se va numi Ziua EMAG si se va desfasura pe parcursul unei singure zi, cea de maine. Va fi afisat un contuar care va rata cate reduceri mai sunt in magazin si va oferi un cod voucher promotional care va aduce si extra reduceri. Codul de Voucher este eMAG17ani.

Magazinul EMAG a realizat si un ghid care sa ajute clientii sa faca cumparaturi mai rapide si mai usoare.

Rezumat, ghidul suna cam asa: Conecteaza-te in contul tau EMAG si cautati produsele pe care doresti sa le cumperi. Adauga-le la favorite pentru a le accesa mai rapid maine cand va fi promotia.
Salveaza-ti cardul in contul EMAG daca vrei sa cumperi cu cardul si nu uita de codul de voucher promotional care iti va aduce extra reduceri.

Magazinul a anunțat data la care va organiza EMAG Black Friday 2019.

Mai multe detalii aici.

Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();