Header Ads

A inceput Black Friday 2018 la AVON

Magazinul online AVON.ro al celebrelor produse cosmetice marca AVON a inceput evenimentul cu reduceri de Black Friday 2018. AVON.ro vine cu reduceri de pana la 70%  la produse cosmetice pentru machiaj, la parfumuri de dama si pentru barbati, gel de dus, balsamuri si lotiuni after shave, produse pentru ingrijirea corporala, al tenului si al parului.

In plus, Avon scoate la reducere de Black Friday si produse fashion precum: ceasuri de dama si pentru barbati, genti, portofele, esarfe, fulare, berete, toate cu reduceri substantiale de pana la 70%.

O alta categorie scoasa la reducere de Avon, contine produse sub denumirea de "Editie limitata". Aici gasiti produse precum:  rochii, ceasuri, poset, genti, difuzoare de arome si lumanari parfumate.
Categoria de reduceri "Editie limitata" o gasiti AICI.

Toate produsele scoase la reducere de Black Friday 2018 de AVON au stocuri limitate, insa vor fi inlocuite cu alte produse.





Niciun comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();